Adres en route - Cool Japan

Adres en route

Adres en route

Bezoekadres: Steenstraat 1, 2312 BS Leiden
Postadres: Postbus 212, 2300 AE Leiden
Tel: 088 0042 800 | info@volkenkunde.nl
Reserveringslijn: 088 0042 830 (zie rondleidingen en groepsbezoek)
Leveranciersingang: 1e Binnenvestgracht 33 / 2312 BB Leiden

Plan je route met Google Maps
Openbaar vervoer

Het museum (Steenstraat 1) ligt op vijf minuten loopafstand van het NS-station Leiden Centraal en is dus uitstekend met de trein te bereiken. Parkeren (betaald) is mogelijk op een aantal nabijgelegen parkeerplaatsen (zie routebeschrijving). De dichtsbijzijnde is de Morspoortgarage. Deze garage ligt op 8 minuten loopafstand van het museum.

Het is ook mogelijk om buiten het centrum te parkeren op de Haagweg.  U wordt dan met een busje naar de binnenstad van Leiden gereden. Dit vervoer is gratis.

Routebeschrijving:

vanuit Den Haag/Amsterdam A44

- afrit 8 Leiden, richting Leiden Centrum, Plesmanlaan, Morssingel, rechts parkeergarage Morspoort.

- afrit 8 Leiden, richting Leiden Centrum, Plesmanlaan, Morssingel, rechts Morsweg, over het spoor links, links Haagwegparkeerterrein (een gratis pendelbus brengt u naar het museum).

vanuit Den Haag/Amsterdam A4

- afrit 7 Zoeterwoude-Dorp/Leiden, richting Leiden Europaweg (N206), links Voorschoterweg, rechts Churchillaan, rechts Haagweg, over het spoor, rechts Haagwegparkeerterrein (een gratis pendelbus brengt u naar het museum).

- afrit 7 Zoeterwoude-Dorp/Leiden, richting Leiden Europaweg (N206), links Voorschoterweg, rechts Churchillaan, rechts Haagweg, voor het spoor links, rechts over het spoor, Morsweg, links Morssingel, links parkeergarage Morspoort.

Auto

Vanaf de ringweg A10 afslag Watergraafsmeer/Diemen (S113): rechtdoor richting Centrum/Watergraafsmeer over de Middenweg, die overgaat in de Linnaeusstraat. Het Tropenmuseum ligt op de hoek van de Linnaeusstraat en de Mauritskade.

COOL JAPAN is niet meer te bezoeken in Museum Volkenkunde. Vanaf 28 September 2018 is de expo te zien in het Tropenmuseum

Wil je Museum Volkenkunde bezoeken voor een andere tentoonstelling? Koop hier je online ticket.

Meer informatie:
088 - 0042 800 | info@volkenkunde.nl
(di. t/m zo. 10.00 - 17.00 uur)